LESSZ KERTEM

3D KERTTERVEZÉS

Nehezen döntöd el, hogy milyen legyen a kerted, hogyan használd ki legjobban a rendelkezésre álló területet, milyen növényeket ültess?

Mi megmutatjuk hogyan fog kinézni álmaid otthona!

Elképzeléseidet 3 dimenziós látványterveken megjelenítjük, virtuális sétával körbe vezetünk, és szakmai segítséget nyújtunk.

Szolgáltatásunk kifejezetten azoknak szól, akik bizonytalanok a tervezés során, és szeretnék pontosan látni, milyen lesz a kertjük, kertrészletük, belsőudvaruk  vagy teraszuk, Az elkészített látványtervek lehetővé teszik, hogy a megrendelők virtuálisan körbe sétáljanak a tervezett kertben, még mielőtt kezdetét venné a tényleges kivitelezést.

A baranyai helyszíneken a tervezést megelőzi egy felmérés, a terület méretéről, tájolásáról, a hely adottságairól és a tulajdonos igényeiről. Ezt követően domborzatnak megfelelően ábrázoljuk a területet, a meglévő épületeket, burkolatokat és növényeket.

Természetes fények és mesterséges fényforrások szimulálásával látványos hangulatképek hozhatók létre, így pontosan érzékelhető, hogy miként változnak a fényviszonyok. A látványtervek segítségével mindenki számára könnyedén áttekinthetővé válik, hogyan illeszkedik majd az elképzelésük a valós térbe, és lehetőségük van dönteni a tervezési részletek és változtatások tekintetében.

Segítünk a tervek megvalósításához megfelelő szakembert találni, de ha saját kivitelezés mellett döntenétek, akkor szívesen nyújtunk szakmai tanácsot. A látványtervekhez pontos alaprajzot és növénylistát adunk.

Kertészeti látványterv készítéséhez vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szerpentin Pécsen