MI A LESSZ?

MI, A LESSZ

A Lessz Médiát ketten hoztuk létre, hogy médiatartalmakat gyártsunk a hazai kkv szektor szereplőinek, kulturális intézményeknek és művészeknek. Korábban kreatív tantárgyakat tanítottunk dél-dunántúli iskolákban, de úgy éreztük, hogy szakmai tudásunk és tapasztalatunk jobban kamatoztatható az iskolák falain túl. Az elmúlt években széles ügyfélkörünk alakult ki. Megbízóink értékelik, hogy többféle vizuális probléma megoldásában is számíthatnak ránk, hiszen tevékenységünk a mozgóképkészítéstől a fotózáson és alkalmazott grafikán túl, a kreatív tartalmak menedzselésére is kiterjed.

DR. RAJNAI RICHÁRD

Médiakutató, grafikus, fényképész, a tartalomgyártás felelőse, a Lessz Média Kft. ügyvezetője.

Végezettségét tekintve alkalmazott grafikus, történelem és médiatanár, szakvizsgázott közoktatás-vezető. Phd fokozatát 2022-ben szerezte a Pécsi Tudományegyetemen. Több, mint 15 évig tanított, majd vállalkozást alapított, hogy digitális médiatartalmakat fejlesszen. Ezzel párhuzamosan kutatóként is tevékenykedik. Fő kutatási területe a gyerekek és fiatalok médiahasználata, a médiaműveltség fejlesztése. Professzionális módon használja a legtöbb dtp, videóvágó és -utómunka alkalmazást,

TÚRI ESZTER

Kertészmérnök, kerttervező, az online kommunikáció és marketing felelőse

Végezettségét tekintve rajz- és vizuális kultúra szakos tanár, médiapedagógus, szakvizsgázott közoktatás-vezető, kertészmérnök. 20 évig tanított, majd online marketinggel kezdett foglalkozni. Operatőrként és szerkesztőként részt vesz a mozgóképes tartalmak előállításában. Emellett speciális 3D programmal kerteket tervez.

KAPCSOLAT:

mi@lessz.hu

CÉGADATOK:

Lessz Média Kft.
Székhely: 7633 Pécs, Ybl Miklós utca 1/a
Cégjegyzékszám: 02-09-087023
Adószám: 32069174-1-02